AANKOMST en VERTREK 

Inchecken vanaf 18.00 uur - Uitchecken voor 15:00 uur


HUURVOORWAARDEN WAARBORG & RESERVERING

Bij reservatie dient het voorschot betaald te worden, staat dit niet binnen de 5 werkdagen op de rekening  is er geen boeking.
Het volledig huurbedrag met waarborg dient ten laatste 1 maand voor het begin van de huurperiode betaald te zijn, staat dit niet op de rekening dan zal de boeking tenietgedaan worden, en verlies je het voorschot.
Het bedrag van de waarborg zal ten laatste 1 maand na het verstrijken van de huurperiode terugbetaald worden, na aftrek van andere kosten zoals beschadigen of verlies van eigendommen. 

ALGEMEEN

Ontvangst en terugbezorging van de sleutels gebeurt na afspraak met de verhuurder. Bij verlies van de INKOMSLEUTEL zal er € 150,00 aangerekend worden. Bij verlies van de zwembandje zal er € 20,00 aangerekend worden per verloren armbandje. Dieren zijn niet toegelaten.
In het appartement mag niet gerookt worden Het appartement mag niet onderverhuurd worden.
Bed/Badlinnen en keukenlinnen zijn NIET aanwezig. 

AANKOMST NAZIEN en MELDEN

De huurder dient zich te houden aan het reglement van de inwendige orde. Klachten betreffende de netheid dienen eveneens gemeld op de dag van aankomst. Is dit niet onmiddellijk bij de aankomstdag dan worden de klacht door de verhuurder niet aanvaard, telefoonnummer bij klachten 0484/64.77.60.

BIJ VERTREK 

De huurperiode eindigt, zie boven. Het appartement dient achtergelaten te worden in dezelfde staat als bij aankomst. Is dit niet zo dan zullen de kosten in mindering worden gebracht van de waarborgsom, tenminste 50 euro voor opkuis.

EXTRA KOSTEN 

ZOMERPERIODE - geen verwarming. 
WINTERPERIODE, verwarming zal aangerekend worden aan 0,25 euro per kw. (vervalt indien anders vermeld)

ANNULATIEVOORWAARDEN (te betalen percentages) 

40 % van de verblijfskosten - bij annulatie meer dan 3 maanden voor de begindatum. 
70 % van de verblijfskosten - bij annulatie van 3 tot 2 maand voor de begindatum.
100 % van de verblijfskosten - bij annulatie van minder dan 2 maand voor de begindatum.